Hele verden er vores destination

Vi er et erhvervsrejsebureau, der har specialiseret sig i at skræddersy firma- og erhvervsrejser til små som store virksomheder. Med et tæt netværk af en lang række internationale samarbejdspartnere kan vores erhvervsrejsebureau tilbyde firmagruppe- og forretningsrejser til mange forskellige destinationer rundt omkring i verden – lige fra pulserende metropoler med spændende, kulturelle oplevelser til mindre byer med historiske omgivelser, der beriger dig og dine kollegaer med unikke oplevelser. Du kan trygt lade Travel4Business være det erhvervsrejsebureau, der står for din næste erhvervsrejse, uanset hvor turen går hen.

Skræddersyet løsninger

Vi laver specialtilpassede løsninger efter jeres ønsker

Z

Kontakt os

Vi brænder for det vi laver sammen.

Z

Planlægning

Aktiviteter, fagligt indhold og kulturelle oplevelser – Lad dig inspirere.

Z

Afrejse

Vi er med på turen fra start til slut og er tilgængelige 24/7

Et erhvervsrejsebureau med passion

Hos Travel4Business brænder vi for det, vi laver. Derfor er vores rejser typisk også sat sammen ud fra et fagligt synspunkt. Det betyder ikke, at rejsen er fastlagt og planlagt ned til mindste detalje – der er til enhver tid mulighed for at tilføje aktiviteter og kulturelle oplevelser, der passer til din virksomhed og formålet med jeres rejse. Vi står altid klar med gode ideer og inspiration til jeres rejse, så du og dine kollegaer får en rejse ud over det sædvanlige ved at vælge vores erhvervsrejsebureau.
Som erhvervsrejsebureau vægter vi din tilfredshed højest. Du er som kunde altid i centrum, og hver erhvervsrejse skræddersyes ud fra dine ønsker til indhold, udbytte og budget. På den måde sikrer vi, at du får den rejse, der giver mest værdi for dig og din virksomhed. Derfor er service ligeledes noget, vi har fokus på, hvorfor vi også er tilgængelige 24/7 – vi står således altid klar til at hjælpe med alt lige fra det praktiske til inspiration til turen.
Vores erhvervsrejsebureau kan blandt andet skaffe billetter til alle typer af events. Hvad end det gælder sportsevents såsom fodbold og Formel1, koncerter og teater eller andre kulturelle oplevelser, så kan vores erhvervsrejsebureau klare opgaven. Derudover har vi også adgang til VIP-forplejning et stort antal steder, hvorved vi som erhvervsrejsebureau kan tilbyde dig og dine kollegaer en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os