Vi tilbyder

Hvad laver vi

Skaber rejsen, der passer til lige netop jeres virksomheds behov og ønsker. Om det er en kulturel gruppetur til en af verdens smukke storbyer, en tur til ørkenen og opleve beduiner eller om det er en rejse til et af vores nabolande, så er vi klar til at tilrettelægge rejsen for jer.

Hvordan gør vi det

Hos Travel4business arbejder vi altid med kunden i fokus. En god rejse bunder i, at jeres ønsker er blevet hørt. Vi fokuserer på, at give kunden den rejse, der giver mening for lige præcis deres gruppe. Ingen grupper er ens – hvilket er en vigtig indgangsvinkel.

Vi har et bredt internationalt netværk af samarbejdspartnere der gør os i stand til at arrangere ture verden over.
Vi benytter lokale agenter da de har kendskab til lige præcis de ting og den restaurant der er bedst på den pågældende destination.
Restauranten der var i top 3 sidste år er ikke nødvendigvis stadig en af de bedste året efter.
Vore lokaler agenter sørger også for vi får de skarpeste priser og på langt de fleste destinationer, er det et stort plus, at have en samarbejdspartner der taler det lokale sprog.
Vi bruger meget tid på at besøge disse partnere, deltage ved messer rundt omkring i verden, samt afholde møder med dem her i Danmark.
Disse relationer er grobunden for at lige præcis jeres rejse bliver vellykket.

Hvem gør vi det for/til?

I vores branche handler det om at have et godt forhold til vores kunder – det sætter vi en stor ære i at have.

Vi mener samarbejdet er langt mere optimalt hvis vi kender hinanden på en mere indgående måde og på den måde opnår en fælles respekt og forståelse.

Hos Travel4business er det ikke bare en floskel vi svinger ud, når vi siger, vi går den ekstra meter – det gør vi vores ypperste for at vise hver eneste dag.

Vores ture spænder fra 10 personer og op til 500+, ingen gruppe er for stor eller for lille. Vi har flere eksisterende kunder som vi hjælper med ture for deres bedste 2-3 kunder men samtidig også hjælper dem med den store tur, for de ansatte med flere hundrede deltagere og ofte fra mange forskellige lande.
Vi har ekspertisen til at koordinere fly fra mange lande og samtidighed sørge for den røde tråd i turen.
Udover virksomheder hjælper vi en stor portion af netværksgrupper, loger (for både mænd og kvinder) samt diverse sportsklubber.
Vi har ligeledes altid løbende gruppeture, hvor man kan købe alt fra én plads til det antal man nu måtte bruge, det synes vi er smart og fleksibelt for vores kunder også at tilbyde.
Samtidig giver det mulighed for at møde en masse nye relationer og måske endda skabe noget forretning for hinanden.

Hvad tilbyder vi?

Travel4business tilbyder skræddersyet grupperejser til virksomheder. Vi har et bredt internationalt netværk af samarbejdspartnere således at vi kan hjælpe med ture i hele verden.

De typiske rejser er lavet ud fra et fagligt synspunkt således at vi sikre at alle deltagere har noget med hjem i bagagen.

VI hjælper med at åbne døre til den helt rigtige virksomhed eller byggeplads som giver mening for netop jeres gruppe.

Udover dette hjælper vi selvfølgelig også med de normale ting såsom diverse transfer, de rigtige hoteller, restauranter og sjove events.

Vi kan få billetter til alle sportsevents, de udsolgte koncerter eller hvad behovet nu måtte være.

Den helt perfekte tur har et mix af alle ovenstående elementer – og det kan vi hjælpe jer med at få opfyldt.

LinkedIn

Facebook

Kontakt os