Firmarejser

Firmarejser

Hos Travel4Business tilbyder vi skræddersyede firmarejser til små som store virksomheder, der ønsker at styrke det kollegiale forhold med unikke oplevelser. Med et bredt internationalt netværk af samarbejdspartnere kan vi tilbyde firmarejser i hele verden. Hvad end det drejer sig om en simpel flyrejse med hotelreservation eller den helt store firmarejse, så kan vi hjælpe jer med en spændende løsning. Kun fantasien sætter grænser – så hvor går jeres næste tur hen?

Skræddersyede firmarejser

For os er det vigtigt, at den valgte firmarejse er skræddersyet til virksomhedens behov med det mest optimale indhold og udbytte for hver enkelt kollega. På den måde er du og dine kollegaer altid sikker på at blive en oplevelse rigere og få noget med hjem i bagagen, når Travel4Business står for jeres firmarejse.

Vores firmarejser skræddersyes ikke kun til virksomhedens ønsker og behov i forhold til indhold og udbytte, men kan også tilpasses ethvert budget. Derfor kan vi både klare den firmarejse, der indebærer en hyggetur i VIP-bus til Hamborg, såvel som den helt store tur til en destination langt væk fra Danmarks grænser. Det er således vigtigt for os at få skabt de bedste rammer omkring jeres firmarejse med det helt rigtige program, der understøtter formålet med turen, hvad end dette er på et socialt, personligt eller fagligt plan.

Hos Travel4Business vægter vi service højt, hvorfor vi også er tilgængelige 24/7, så du altid kan komme i kontakt med os, hvis der skulle opstå behov for dette. Ligeledes er vores faglighed og passion omkring det, vi laver, også noget, vi vægter højt. Derfor er vores firmarejser typisk sammensat ud fra et fagligt synspunkt med mulighed for altid at tilføje de elementer, der matcher jeres virksomhed. Vi kommer også gerne med ideer til, hvad jeres firmarejse kan indeholde. Så skal firmaet rystes sammen med en gennemført, unik og spændende firmarejse, er Travel4Business den oplagte samarbejdspartner.

Firmarejser i hele verden

Som erhvervsrejsebureau hjælper vi jer fra A-Z med alt, hvad firmarejsen indebærer. Udover at sammensætte jeres rejse ud fra jeres ideer og ønsker hjælper vi således også med de mere praktiske ting af firmarejsen. Herunder blandt andet transfer, hotel, events og forplejning. Når det kommer til firmarejser, er det helt essentielt at finde den destination, der matcher rejsens formål. Vi er specialister i at matche virksomhedens behov med den rette destination, hvor der er tænkt over firmarejsen som helhed.

Hos Travel4Business tilbyder vi blandt andet rejser til:

Dubai

Las Vegas

Riga

LinkedIn

Facebook

Er der eksempelvis tale om en firmarejse med et fagligt formål, er Dubai et oplagt valg. Her kan vi blandt andet tilbyde spændende virksomhedsbesøg samt muligheden for at opleve og lære mere om de nyeste trends inden for IT og kunstig intelligens. Riga er et godt valg, hvis der er tale om en lidt mindre firmarejse med spændende muligheder til billigere penge. Las Vegas er det oplagte valg til den storslåede firmarejse, hvor gode oplevelser og det sociale dyrkes. Her kan I blandt andet både opleve store shows, Grand Canyon og The Strip.

Skal Travel4Business hjælpe jer med jeres næste firmarejse? Så kontakt os på info@travel4business.dk eller på 29 26 27 24 for at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte den perfekte firmarejse til jeres virksomhed.

Kontakt os