Erhvervsrejser

Erhvervsrejser

Skal firmaet til møde eller messe ude i verdenen? Eller skal I på en rystesammentur, der kan styrke det kollegiale fællesskab? Hos Travel4Business tilbyder vi skræddersyede erhvervsrejser til både store og små virksomheder, der ønsker et arrangement, som er lidt ud over det sædvanlige. Vi har et væld af internationale samarbejdspartnere, således at vi kan hjælpe med ture i hele verden. Hvad end det drejer sig om en lille tur eller en større erhvervsrejse, så kan vi hos Travel4Business hjælpe med at arrangere jeres tur.

Speciallavede erhvervsrejser

Hos Travel4Business sørger vi for speciallavede erhvervsrejser, der er tilpasset den enkelte virksomheds ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at du og dine kollegaer er fuldt ud tilfredse med både samarbejdet og den sammensatte rejse, og derfor lytter vi til, hvad din virksomhed ønsker at opnå med rejsen. Uanset om det drejer sig om at styrke det sociale og fællesskabet, networking med andre i branchen, eller formålet er at opnå ny viden og kompetencer inden for jeres felt, så sørger vi for at skræddersy erhvervsrejsen til jer.
Herigennem sikrer vi, at du og dine kollegaer får en unik oplevelse, samtidig med at målet med erhvervsrejsen opnås. Din virksomhed inddrages fra start til slut, mens vi tager os af alt det praktiske og planlægningen af rejsen. Vores rejser er sammensat ud fra et fagligt synspunkt, der til en hver tid kan målrettes jeres formål med rejsen, så vi sikrer, at alle rejsende bliver en oplevelse rigere og får det rette med hjem i bagagen. Derfor kan vores erhvervsrejser altid tilføjes de elementer, der matcher virksomheden og formål – hvad end dette er interessante virksomhedsbesøg, besøg hos danske ambassadører eller noget helt tredje.

Erhvervsrejser med spændende destinationer

Med Travel4Business som samarbejdspartner får din virksomhed den bedste rejse, I kan forstille jer. Vi gør jeres næste erhvervsrejse til en helt særlig oplevelse – kun fantasien sætter grænser. Vi tilbyder erhvervsrejser til et væld af destinationer rundt omkring i verden, lige fra pulserende byliv til unikke kulturelle oplevelser. Vil tilbyder derfor blandt andet erhvervsrejser til følgende destinationer:

Barcelona

London

Tallinn

LinkedIn

Facebook

Er formålet med erhvervsrejsen at styrke det sociale med spændende oplevelser, hvor du og dine kollegaer kan lære hinanden bedre at kende, er Barcelona en oplagt destination. Her er der mulighed for at opleve Formel1 eller Messi og de andre fodboldstjerner. Derudover kan vi hos Travel4Business også tilbyde ture til gode vinslotte samt arrangere bådture. Skal der også være plads til mere erhvervsrettede formål, er London et godt bud. Her er der mulighed for at kombinere sociale oplevelser såsom teater og lækker mad med eksempelvis fabriksbesøg.

Er der i stedet tale om en mindre erhvervsrejse, hvor sjov blandes med læring, kan Tallinn være den rette destination. Her er der mulighed for sightseeing i historiske omgivelser og gastronomiske oplevelser foruden konferencer med vidensdeling.

Hos Travel4Business er vi tilgængelige 24/7, så du altid kan komme i kontakt med os. Vi vægter nemlig service lige så højt som vores passion omkring unikke erhvervsrejser tilpasset til virksomheden. Hos os er du altid garanteret en gennemført og oplevelsesrig erhvervsrejse. Skal vi hjælpe dig med din næste erhvervsrejse? Så kontakt os på 29 26 27 24 eller på info@travel4business.dk.

 

Kontakt os