+45 29 26 27 24 info@travel4business.dk

Om os

Formål

Loyalitet, passion & troværdighed er grundstenene i et hvert godt samarbejde.

Hos Travel4business er formålet at skræddersy lige netop den rejse eller det event, der giver det mest optimale indhold og udbytte, for netop jeres virksomhed.

Travel4business er branchens nye, men skarpe og yderst kompetente samarbejdspartner, når det handler om grupperejser og events indenfor B2B segmentet.  

Hvem er vi?

Travel4business er grundlagt af Brian Larsen og Kasper Nørgaard.

Brian har gennem en årrække håndteret en af Danmarks største webshops indenfor sportsrejser. Gennem netværks, sociale medier og et stort netværk formåede Brian at gøre brandet endnu bedre. Med det i bagagen er det vores forventning at Brian kan gøre vores helt nye webshop Travel2sport.dk til en kæmpe succes.

Kasper Nørgaard har gennem en årrække været tilknyttet et erhvervsrejsebureau. Her har han opbygget en god kundedatabase og et stort netværk som gør ham til en meget kompetent samarbejdspartner for virksomheder der ønsker at aktivere deres kunder/ansatte.

Travel2sport.dk

Travel2sport er Danmarks mest alsidige webshop. Vi kan som så mange andre lave fodboldture til langt størstedelen af ligaerne i verden – også dem man måske ikke normalt besøger.

Vores ønske er dog ligeledes at lave en webshop hvor herrelogen, netværket eller andre grupper kan finde en ny og sjov oplevelse at opleve sammen.

Travel2sport har også fokus på events såsom Dart, E-sport og NFL både i London og USA. Vi har løbende gruppeture til disse ture hvor man kan booke alt fra en person til mange flere.

Ligeledes kombinerer vi langt størstedelen af gangene vores ture med mulighed for at opleve to sportsgrene på turen eller 3 kampe på en weekend. Vi vil gerne give vores kunder en ny og anderledes oplevelse når de er på tur.

Ønsker man en helt normal fodbold tur kan vi selvfølgelig også klare den.

Kontakt os i dag

De typiske rejser er lavet ud fra et fagligt synspunkt således at vi sikre at alle deltagere har noget med hjem i bagagen.

VI hjælper med at åbne døre til den helt rigtige virksomhed eller byggeplads som giver mening for netop jeres gruppe.

Udover dette hjælper vi selvfølgelig også med de normale ting såsom diverse transfer, de rigtige hoteller, restauranter og sjove events.


MEDLEM AF