Om os

Formål

Loyalitet, passion & troværdighed er grundstenene i et hvert godt samarbejde.

Hos Travel4business er formålet at skræddersy lige netop den rejse eller det event, der giver det mest optimale indhold og udbytte, for netop jeres virksomhed.

Travel4business er branchens nye, men skarpe og yderst kompetente samarbejdspartner, når det handler om grupperejser og events indenfor B2B segmentet.  

Hvem er vi?

Travel4business er grundlagt af Kasper Nørgaard.

Kasper Nørgaard har gennem en årrække været tilknyttet et erhvervsrejsebureau. Her har han opbygget en god kundedatabase og et stort netværk som gør ham til en meget kompetent samarbejdspartner for virksomheder der ønsker at aktivere deres kunder/ansatte.

Travel2sport.dk

Travel2sport er Danmarks mest alsidige webshop. Vi kan som så mange andre lave fodboldture til langt størstedelen af ligaerne i verden – også dem man måske ikke normalt besøger.

Vores ønske er dog ligeledes at lave en webshop hvor herrelogen, netværket eller andre grupper kan finde en ny og sjov oplevelse at opleve sammen.

Travel2sport har også fokus på events såsom Dart, E-sport og NFL både i London og USA. Vi har løbende gruppeture til disse ture hvor man kan booke alt fra en person til mange flere.

Ligeledes kombinerer vi langt størstedelen af gangene vores ture med mulighed for at opleve to sportsgrene på turen eller 3 kampe på en weekend. Vi vil gerne give vores kunder en ny og anderledes oplevelse når de er på tur.

Ønsker man en helt normal fodbold tur kan vi selvfølgelig også klare den.

LinkedIn

Facebook

Kontakt os