Travel4Business

Booking af flybilletter

Vi hjælper med

Gruppebooking af flybilletter til fair priser

Vi er et erhvervsrejsebureau, der har specialiseret sig i at skræddersy firma- og erhvervsrejser til små som store virksomheder.

Med et tæt netværk af en lang række internationale samarbejdspartnere kan vores erhvervsrejsebureau tilbyde firmagruppe- og forretningsrejser til mange forskellige destinationer rundt omkring i verden – lige fra pulserende metropoler med spændende, kulturelle oplevelser til mindre byer med historiske omgivelser, der beriger dig og dine kollegaer med unikke oplevelser.

Du kan trygt lade Travel4Business være det erhvervsrejsebureau, der står for din næste erhvervsrejse, uanset hvor turen går hen.

Rejseglæde

erhvervsrejsebureau med passion

Hos Travel4Business brænder vi for det, vi laver. Derfor er vores rejser typisk også sat sammen ud fra et fagligt synspunkt. Det betyder ikke, at rejsen er fastlagt og planlagt ned til mindste detalje – der er til enhver tid mulighed for at tilføje aktiviteter og kulturelle oplevelser, der passer til din virksomhed og formålet med jeres rejse.  Vi står altid klar med gode ideer og inspiration til jeres rejse, så du og dine kollegaer får en rejse ud over det sædvanlige ved at vælge vores erhvervsrejsebureau.

Som erhvervsrejsebureau vægter vi din tilfredshed højest. Du er som kunde altid i centrum, og hver erhvervsrejse skræddersyes ud fra dine ønsker til indhold, udbytte og budget. På den måde sikrer vi, at du får den rejse, der giver mest værdi for dig og din virksomhed. Derfor er service ligeledes noget, vi har fokus på, hvorfor vi også er tilgængelige 24/7 – vi står således altid klar til at hjælpe med alt lige fra det praktiske til inspiration til turen.

Vores erhvervsrejsebureau kan blandt andet skaffe billetter til alle typer af events. Hvad end det gælder sportsevents såsom fodbold og Formel1, koncerter og teater eller andre kulturelle oplevelser, så kan vores erhvervsrejsebureau klare opgaven. Derudover har vi også adgang til VIP-forplejning et stort antal steder, hvorved vi som erhvervsrejsebureau kan tilbyde dig og dine kollegaer en uforglemmelig oplevelse

Mange muligheder

Vi tilbyder skræddersyede rejser

Er der tale om en firmarejse, der har til formål at styrke fællesskabet og det sociale i virksomheden? En rejse, hvor teambuilding og kulturelle oplevelser er i højsædet? Så kan en tur til Riga, Budapest og Prag være et godt valg. Her er der mulighed for gastronomiske oplevelser og hyggelige stunder med kollegaerne.

Er formålet derimod vidensdeling og nye kompetencer, er Dubai, Island, London og New York oplagte bud. Her kan det kulturelle liv kombineres med messer, konferencer og virksomhedsbesøg, hvor både det sociale og faglige niveau i virksomheden styrkes. Er sportsevents omdrejningspunktet for rejsen, er Miami og Barcelona helt perfekt. Vores erhvervsrejsebureau tilbyder her mulighed for at se Messi og de andre spillere på banen i Barcelona eller de store stjerner i NBA og NFL i Miami.

Skal erhvervsrejsebureauet Travel4Business også arrangere din næste firmarejse? Så er du velkommen til at kontakte os på info@travel4business.dk eller på 29 26 27 24.

Find din business

Drømmedestination

Vi er et erhvervsrejsebureau, der har specialiseret sig i at skræddersy firma- og erhvervsrejser til små som store virksomheder.

Vi arrangerer rejser til alle de store smukke storbyer rundt omkring i verden. Alt fra europæiske byer som Rom, Paris pg London, til internationale perler som Dubai, New York og Las Vegas.

Send forespørgsel på rejse via formularen eller kontakt os i dag og hør hvad vi kan tilbyde dig.


Vi tilbyder

Rejser til storbyer i hele verden...

Uanset hvilken type erhvervsrejse det drejer sig om, så kan vi løfte opgaven med en gennemført og unik rejse.

Dubai

Las Vegas

Riga

London

Island

New York

Budapest

Berlin

Miami

Barcelona

Prag

Tallinn

Modtag tilbud på grupperejse