Firmagrupperejser

Firmagrupperejser

Hos Travel4Business skræddersyr vi også firmagrupperejser til de virksomheder, der ønsker at styrke fællesskabet og relationerne mellem deres ansatte. Med et tæt netværk af internationale samarbejdspartnere kan vi tilbyde et væld af muligheder for oplevelser og aktiviteter, der knytter dig og dine kollager tæt sammen på en firmagrupperejse til en valgfri destination. Uanset om I skal på netværksrejse, virksomhedsbesøg, teambuilding eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe jer med en firmagrupperejse, der lever op til jeres forventninger.

Firmagrupperejser, der matcher virksomheden

Travel4Business er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til firmagrupperejser. Hos os er hver enkelt rejse skræddersyet til virksomheden, så du og dine kollegaer får en unik oplevelse, samtidig med at I bliver både socialt, videns- og kompetencemæssigt rigere. Vores rejser er sammensat ud fra et fagligt synspunkt og vores erfaring med firmagrupperejser. Men det betyder ikke, at vi har færdiglavede løsninger. Der er til en hver tid mulighed for at tilføje de elementer, der passer til din virksomhed, så I får mest muligt ud af firmagrupperejsen.

Vores passion for vores arbejde og den gode oplevelse samt vores høje serviceniveau gør, at du er garanteret en helt særlig tur, hvis du lader Travel4Business stå for jeres næste firmagrupperejse. Vi sørger for at sammensætte en rejse, der matcher jeres ønsker, behov og budget, hvorved I både får et socialt og fagligt lag på firmagrupperejsen. Vi står altid klar med gode ideer og inspiration til jeres tur, hvad end der er tale om en weekendtur eller en længerevarende firmagrupperejse. Vi står for alt det praktiske med rejsen, så du og dine kollegaer blot kan læne jer tilbage og nyde turen. Derfor er vi også tilgængelige 24/7 – så er der det mindste, kan I altid komme i kontakt med os.

Hvor går jeres næste firmagrupperejse hen?

Hos Travel4Business tilbyder vi firmagrupperejser til et væld af udenlandske destinationer, der alle byder på unikke oplevelser for dig og dine kollegaer. Blandt andet kan vi tilbyde rejser til:

Budapest

Prag

Island

LinkedIn

Facebook

Er der tale om en firmarejse, der har til formål at styrke fællesskabet og det sociale i virksomheden? En rejse, hvor teambuilding og kulturelle oplevelser er i højsædet? Så kan en tur til Riga, Budapest og Prag være et godt valg. Her er der mulighed for gastronomiske oplevelser og hyggelige stunder med kollegaerne.

Er formålet derimod vidensdeling og nye kompetencer, er Dubai, Island, London og New York oplagte bud. Her kan det kulturelle liv kombineres med messer, konferencer og virksomhedsbesøg, hvor både det sociale og faglige niveau i virksomheden styrkes. Er sportsevents omdrejningspunktet for rejsen, er Miami og Barcelona helt perfekt. Vores erhvervsrejsebureau tilbyder her mulighed for at se Messi og de andre spillere på banen i Barcelona eller de store stjerner i NBA og NFL i Miami.

Skal erhvervsrejsebureauet Travel4Business også arrangere din næste firmarejse? Så er du velkommen til at kontakte os på info@travel4business.dk eller på 29 26 27 24.

Kontakt os