Forretningsrejser

Forretningsrejser

Der findes flere forskellige former for forretningsrejser, og hos Travel4Business kan vi skræddersy den rette forretningsrejse til dine ønsker og behov. Hvad end det drejer sig om en kort forretningsrejse, hvor der blot skal arrangeres transport, eller der er tale om en længere forretningsrejse med både transport, hotel og forplejning, sørger vi for den rette rejse. Med et bredt netværk af internationale samarbejdspartnere kan vi være behjælpelige med en forretningsrejse til lige den destination, du ønsker.

Forretningsrejser med fokus på dine behov

Hos Travel4Business vægter vi service og den individuelle forretningsrejse højt. Ingen rejse er ens, og derfor er det også vigtigt for os at kunne tilbyde den forretningsrejse, der matcher dine og virksomhedens behov bedst muligt. Dette gælder både i forhold til det praktiske såsom destination, fly og hotel såvel som udbyttet af turen. Derfor bliver hver enkelt forretningsrejse skræddersyet til at matche virksomhedens ønsker. Vi arbejder ud fra et fagligt synspunkt, hvor der altid er mulighed for at tilføje de elementer, der passer til jer og højner oplevelsen.

Herigennem kan vi sikre, at du får mest muligt ud af forretningsrejsen og noget med hjem i bagagen. Er formålet med forretningsrejsen at deltage i messer og konferencer for at lære nyt og udvide kompetencefeltet, er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi kan skaffe hoteller under selv de mest populære messer rundt omkring i verden foruden hjælpe med alt lige fra flybooking til middage under messen. Vi er tilgængelige 24/7, så du altid kan komme i kontakt med os, hvis der skulle opstå nødsituationer, eller du på anden vis har behov for at kontakte os.

Uanset om der er tale om en rejse med et forretningsmæssigt formål, eller der også skal være plads til unikke og spændende oplevelser, sørger vi for den rette forretningsrejse. Vi står altid til rådighed med gode ideer og inspiration til din næste forretningsrejse – både i forhold til destination og aktiviteter.

Vi finder destinationen til dine forretningsrejser

Hvad end det drejer sig om en forretningsrejse, der skal styrke det faglige og sociale netværk, eller der er tale om messe- og konferencebesøg, så er vi behjælpelige med en forretningsrejse tilpasset virksomheden og formålet med rejsen. Derfor tilbyder vi også rejser til en lang række forskellige destinationer herunder blandt andet:

New York

Berlin

LinkedIn

Facebook

Til begge destinationer tilbyder vi et væld af muligheder inden for blandt andet messer, konferencer og virksomhedsbesøg, der kan bruges til at styrke jeres netværk både fagligt og socialt foruden at danne grundlag for en spændende vidensdeling. Er der plads til det, kan Travel4Business også tilbyde flere forskellige kulturelle oplevelser og aktiviteter på forretningsrejsen, der relaterer sig til din branche. Du kan blandet andet vælge at kombinere forretningsrejsen med museums- eller virksomhedsbesøg, sightseeing eller lækker mad på anerkendte lokale restauranter, hvor det sociale og fællesskabets ånd kan styrkes. Eksempelvis med en schnitzel på en lille knejpe eller med ølsmagning på et mikrobryggeri i Berlin.

Skal du eller flere i din virksomhed på forretningsrejse? Så lad da Travel4Business være din faste samarbejdspartner. Her er du garanteret en professionel og gennemført rejse, der matcher virksomhedens behov og budget. Kontakt os på 29 26 27 24 eller på info@travel4business.dk for at høre nærmere.

Kontakt os